FUDBAL

PROBLEMI U VEZNOM REDU Ivanković: U Banjaluci ne planiramo igrati na remi

Očekuje nas teška i neizvjesna utakmica, jer se sastaju ekipe približne kvalitete. Uvjeren sam kako u ligi nijedna ekipa nije toliko kvalitetnija da nas može izdominirati i lako pobijediti,rekao je trener Širokog Jure Ivanković pred gostovanja u Banjaluci.

Ivanković se osvrnuo i na činjenicu kako i Banjalučani nakon slabijeg ulaska u sezonu imaju sličnih problema. Širokobrijžani imaju čak šest remija na startu sezone

– Ipak, radi se o kvalitetnom rivalu i vrlo dobroj ekipi, a Banja Luka je sigurno neugodno gostovanje. U redu kvalitetnih pojedinaca ističe se Goran Zakarić na kojega trebamo da obratimo posebnu pažnju. Ako mu se dopusti, on je igrač koji e može napraviti problem. U pripremi utakmice najviše smo radili kako da dođemo do gola u napadu i postići pogodak. U Banjaluci ne planiramo igrati na remi – rekao je Ivanković.

Za ovu utakmicu Jure Ivanković ima problema s igračkim kadrom. U Banja Luci neće moći računati na suspendovane Ivana Paponju i Filipa Brekala, povrijeđene Ivana Ikića i Zvonimira Begića te viroznog Ivana Grgića.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button