FUDBALREGION

DIONI O DERBIJU Nivo iznad od onog šta sam igrao

Napadač crveno-bijelih Lois Dioni iznio je utiske poslije ostvarene pobjede u prvom kolu grupne faze Lige Evrope nad Bragom (2:1) i pred nedjeljni “vječiti” derbi.
Istakao je da ga raduje dobar rezultat, kao i da se polako uklapa u sistem, ali i da vjeruje da će u narednom periodu prikazivati sve bolja izdanja.

– Bilo mi je bitno da odigram prvi meč grupne faze sa Zvezdom u Evropi. Zadovoljan sam pobjedom, osvojili smo tri boda na startu. Veoma mi je drago zbog kluba i navijača, svi smo zaslužili onakvo veče. Meč je bio težak, Braga je odličan tim, bili smo najjači kad je bilo najteže i ‘ubice’ kad je bilo najpotrebnije – istakao je Dioni.
Govorio je i o periodu adaptacije po dolasku.

– Osjećam se sve bolje, dostižem polako svoj pravi nivo. Došao sam bez odrađenih priprema i vidi se da sam sada bolji nego prije dva mjeseca. Imam problem s preponama, ali naporno radim da ga riješim kako bih bio sto posto spreman. Vremenom sam se navikao na tim, na svoje saigrače i na život u Beogradu, što mi zaista mnogo olakšava – rekao je.
Nije krio Dioni da je već upoznat sa značajem “vječitog” derbija.

– Prije nego što sam potpisao, odgledao sam nekoliko snimaka o istoriji između dva kluba. Znam da je važan meč, već sam igrao slične derbije, Lion – Sent Etjen. Mislim da je ovde nivo iznad tako da ćemo biti spremni. Lijepo smo počeli ovu takmičarsku nedelju pobjedom protiv Brage i nadamo se da ćemo je završiti pobedom nad večitim rivalom – zaključio je.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button