ODBOJKA

Petrić: Nadigrali su nas u svim elementima, težak poraz

Nemanja Petrić nakon poraza od Italije u polufinalu Evropskog prvenstva naglasio je da je Srbija nadigrana u svim elementima i da je doživjela težak poraz.

– Jedna Italija koja nas je danas nadigrala u svakom elementu. Ne znam precizno detalje, ali siguran sam da smo nadigrani u svim elementima. Ako na to dodamo i veliki broj naših grešaka definitivno danas ovakvu Italiju nismo mogli da pobedimo i ostaje velika žal zbog finala. Bili smo na korak, ali se pokazalo da smo zapravo bili daleko od njega – rekao je Nemanja Petrić.

– Komplimenti i čestitke mladoj Italiji sa sjajnom energijom koju je pokazala na celom Evropskom prvenstu. Težak poraz. Očekivali smo, nadali se i verovali zaista, ali šta je tu je. Ostaje nam meč za bronzu, još jedan težak meč, ali idemo dalje jer Srbija ne sme da se preda nikada“, dodao je Petrić.

Malo je vremena za odmor, ali Petrić ne želi da gleda na to.

– Igrali smo u isto vreme kada i Italijani, a oni su pokazali bolju igru totalno danas. Vremena koliko imamo, imamo. Gledaćemo da se odmorimo i da damo sutra sve u meču za bronzu i da pokušamo da obradujemo i samo sebe i celu naciju“, zaključio je on.

Meč Srbija – Poljska igra se u nedjelju u terminu od 17:30.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button