FUDBALREGION

„Rekli su mi da Mandarić voli da menja trenere, ali…“

Možda Savo Milošević nije sjajno počeo trenerski angažman u Olimpiji, ali u posljednjih pet kola je zabilježio četiri pobjede i samim tim svoj status u Ljubljani poboljšao.

– Svi su mi pričali da vlasnik Olimpije Milan Mandarić voli da menja trenere. Ali ja sam tvrdoglavi Bosanac i ne verujem dok se lično ne uverim. Verujem u sebe i svoj rad. Mandarić nije jedini u svetu fudbala koji menja trenere. Nažalost, znam ih mnogo takvih. Naprimer Maribor ili Partizan koji je pre nekoliko godina promenio šestoricu trenera za sezonu. Ja nisam zagovornik takvih promena. Potrebni su vreme i kontinuitet da bi se napravili rezultati. Ne može se napraviti uspeh za dva ili tri meseca.

Milošević smatra da je problem na startu bio u tome što ekipa još nije bila formirana.

– Tim nije bio formiran kada sam stigao, ali nisam od onih ljudi koji plaču i žale se. Sve probleme i prepreke vidim kao izazove za koje treba naći rešenje. Setite se da smo počeli teškim porazom 1:6 od Lokomotive u prijateljskoj utakmici na pripremama. Sada posle tri meseca kad gledam utakmice Olimpije, vidim da smo napredovali – rekao je Milošević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button