BIHFUDBAL

BORAC PRED DERBI SA SARAJEVOM Pobjedom nastaviti proboj ka vrhu tabele

Pred fudbalerima Borca je derbi meč 11. kola Premijer lige protiv Sarajeva (subota, 19), a trener Nemanja Miljanović nada se da će njegova ekipa nastaviti niz dobrih rezultata.

Od dolaska na klupu popularnog Španca “crveno-plavi” su osvojili 11 od mogućih 15 bodova i krenuli ka vrhu tabele. Nema sumnje da bi trijumf protiv Sarajeva ekipi donio dodatno samopouzdanje i vjeruje da i ove sezone može mnogo toga da učini.

– Igrači su još pod blagim utiskom prekida u mostaru i svega što se dešavalo. Ipak, moramo da nastavimo ovaj pozitivan trend i nadam se da hoćemo. U svaki meč ulazimo sa namjerom da pobijedimo, pa tako i ovaj iako je Sarajevo vrlo jak rival koji polako dolazi do svoje igre – rekao je Miljanović.

Gosti su prije dva dana slavili u gradskom derbiju i sigurno sa velikim očekivanjima stižu na Gradski stadion. Napadač Panajotis Moraitis nada se podršci sa tribina.

– Očekuje nas težak meč protiv jedne od najjačih ekipa u ligi. Zato nam je potrebna podrška sa punih tribina kako bismo ostvarili pobjedu i nastavili napredovanje na tabeli – rekao je Moraitis.

Miljanović neće moći da računa na Đorđa Milojevića koji će biti van stroja narednih mjesec dana, a u tim se vraća Aleksandar Vojnović koji je odradio suspenziju zbog žutih kartona.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button