BIHFUDBAL

Iz Slobode šaljivo poručili: Psećem Ronaldu bez obzira na vještine neće biti ponuđen ugovor VIDEO

Iz PR službe tuzlanske Slobode šaljivo su se oglasili nakon što je situacija s utakmice protiv Posušja kada je pas utrčao na teren i prekinuo meč postala svjetski poznata rekavši da Dognaldu, kako su dali ime glavnom akteru ove priče, neće ponuditi ugovor.

Pas koji je utrčao na teren i nakratko prekinuo susret 10. kola fudbalske Premijer lige BiH između Slobode i Posušja postao je tema svjetskih medija koji su prenijeli ovu situaciju s tuzlanskog Tušnja.

Situacija se desila u 2. minuti utakmice tokom jednog napada domaćeg tima po lijevoj strani, kada je pas utrčao na teren i krenuo trčati prema lopti.

I ne samo to, pas se vidno oduševljen loptom nastavio igrati na terenu, a gurajući loptu čak je prošao i kroz noge jednom gostujućem igraču. Na kraju je sve završeno tako što ga je jedan domaći igrač iznio s terena.

Engleski Sky Sports, BBC i američki ESPN su samo neki od medija koji su podijelili snimak, kao i brojni korisnici društvenih mreža. Na kraju svega, komentar je stigao i iz tuzlanskog kluba, a i oni su ovu situaciju iskoristili kako bi se našalili.

– Imali smo mnogo zahtjeva za komentar. Zvanično možemo potvrditi da, bez obzira na impresivne vještine driblinga, Dognaldu neće biti ponuđen ugovor zbog pravnih pitanja i nerazumnih zahtjeva njegovih predstavnika. Želimo mu sve najbolje – šaljivo su poručili iz Slobode.

Podsjećamo, susret između Slobode i Posušja završen je rezultatom 1:1.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button