EUROKUPOVIFUDBAL

ZVEZDA BEZ ODBRANE NA LUDOGOREC Korona pokosila ponajbolje igrače

Crvena zvezda će biti izuzetno oslabljena u meč sa Ludogorecom u drugom kolu Lige Evrope jer Dejan Stanković zbog koronavirusa ne može da računa na četiri ključna igrača – Milana Borjana, Miloša Degeneka, Aleksandra Dragovića i Aleksandra Kataija.

Nedugo pošto je objavljeno da Kataija neće biti u timu, stiglo je zvanično saopštenje kluba u kojem se ističe da među putnicima za Razgrad nisu ni Borjan, Dragović i Degenek.

– U sklopu redovnog testiranja naših fudbalera koje klub obavlja svakog utorka i petka i koje je odrađeno ovog jutra rezultati su pokazali da je pomenuta četvorka pozitivna na korona virus i da neće putovati u Bugarsku. Ostatak ekipe je nastavio da trenira normalno i da se sprema za meč sa Ludogorecom. Borjan, Degenek, Dragović i Katai se osećaju dobro i čvrsto verujemo da će se ubrzo naći na terenu sa saigračima – stoji u saopštenju crveno-bijelih.

Srpski šampion gostuje Ludogorecu u četvrtak od 21 sat. U prvom kolu zabilježio je pobjedu protiv Brage kod kuće sa 2:1. Bugari su remizirali sa Mitjilendom 1:1.

Sada je veliko pitanje da li ekipa Dejana Stankovića može do pozitivnog rezultata bez četvorice ponajboljih igrača, a naročito posljednjeg bedema pred golom.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button