BIHRUKOMET

BORAC PROTUTNJAO DOBOJEM Milićević sa 12 golova potopio Slogu

Rukometaši Borac m:tela savladali su velikog rivala Slogu u Doboju sa 30:24 (15:12) i upisali drugu pobjedu u isto toliko mečeva u novoj sezoni.

Mlada ekipa Mirka Mikića odigrala je vrlo zrelo i pametno, te iskoristila sve svoje prednosti i kaznila mane rivala. Poslije neizvjesnog prvog poluvremena u kome su domaći dobro držali sve do samog finiša, gosti su odlično otvorili drugi dio i odlijepili se na pristojnu razliku koju su bez problema zadržali za nova tri boda. Iako je trener domaćih Dejan Vasilić najavio da u timu neće biti Vladimira Stankovića, to je izgleda bio manevar, jer je iskusni Crnogorac pomogao koliko je mogao, ali ni to nije bilo dovoljno.

Banjalučani su igrali brzo i raznovrsno, sa mnogo angažovanosti u odbrani i pokazali da imaju ogroman potencijal. Fenomelanaln je bio Aleksandar Milićević koji je postigao čak 12 golova, Luka Knežević je dao pet golova, a oporavljeni Marko Lukić četiri. Nekadašni rukometaš Borca Nikola Knežević pogodio je šest puta za Slogu, kao i snažni pivot Mirko Damjanović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button