BIHRUKOMET

Sloga srušila Vogošću, Trkulja spasio Gračanicu, Leotar “ugasio” Iskru

Rukometaši Sloge upisali su prvu pobjedu u četvrtom kolu Premijer lige i to protiv do sada maksimalne Vogošće – 33:27.

Dobojlije su odigrali vrlo motivisano, efikasno i zrelo, te pokazali karakter poslije nekoliko lošijih partija dijelom uzrokovanih i zbog skraćene rotacije. Slogu je do pobjede vodio Vladan Đurđević koji je postigao devet golova, a jedan manje dao je Vladimir Stanković, dok je šest puta pogodio sve bolji Dušan Miličević. Na drugoj strani odličan je bio iskusni Duško Čelica, ali njegovih devet pogodaka večeras nije bilo dovoljno.

Malo je nedostajalo da prvi poraz doživi i Gračanica, ali je Stefan Trkulja pogodio za izjednačenje u posljednjoj sekundi meča u Zavidovićima.

Odličnu utakmicu odigrali su rukometaši Leotara na gostovanju Iskri i upisali drugi trijumf u isto toliko mečeva. Vladimir Tomić je dirigovao igrom Trebinjaca koji su prikazali bolju kolektivnu igru i pokazali da će ove sezone biti tvrd orah svim ekipama.

Rezultati 4. kola: Sloboda – Bosna (V) 35:24, Sloga – Vogošća 33:27, Iskra – Leotar 25:29. U toku je meč Konjuh – Maglaj. Juče: Gradačac – Izviđač 21:25. Borac i Bosna igraju 13. oktobra, a slobodna je Sloga iz Gornjeg Vakufa.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button