TENISWTA

Radukanu: Ne želim da se mijenjam, fokusirana sam na tenis

Mlada britanska teniserka Ema Radukanu ističe da nije promijenila ništa u svom pristupu tenisu od kada je osvojila titulu na US Openu, te da je potpuno fokusirana na turnir koji slijedi u Indijan Velsu.

Radukanu je iznenadila teniski svijet kada je kao kvalifikantkinja osvojila titulu u Njujorku. Pošto je poslata grend slem šampionka, prisustvovala je Met Gala svečanosti, a bila je i na svjetskoj premijeri novog filma o Džejmsu Bondu.

– U poslednje tri sedmice sam doživjela stvari koje sigurno nikada ne bih da nisam osvojila titulu. Ali poslije svega sam se vratila treningu, fokusirana sam na ovaj turnir u Indijan Velsu i one koji dolaze – rekla je Ema.

– Ne želim da mijenjam ništa. Držim se stava zahvaljujući kojem sam i stigla ovdje. Ako budem previše razmišljala, onda ću imati problem. Želim da ostanem ista, fokusirana sam na svoj posao.

Radukanu će u drugom kolu će igrati sa pobjednicom duela Osorio Serano – Sasnovič, projektovana suparnica u trećoj rundi joj je Halep, a zatim Kvitova ili Azarenka.

– Prvi put ću igrati ovdje i jedva čekam. Vazduh je suv, tako da će biti fizički teško. Tereni su sporiji, loptica više odskače, tako da će razmjene duže trajati.

Britanka i dalje traži trenera, pošto je raskinula saradnju sa Endrjuom Ričardsonom. Tokom Indijan Velsa mlada teniserka sarađivaće sa Džeremijem Bejtsom.

– Džeremi će mi pomagati dok sam ovdje. Kada govorimo o dugoročnom planu, sačekaću jer želim da nađem pravu osobu. Ne želim da požurujem ništa, već hoću da donesim ispravnu odluku – zaključila je 18-godišnjakinja.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: bio ethanol burner
Back to top button