RUKOMET

Đurđević pred Konversano: Imamo adute, nadam se da ćemo ih iskoristiti

Rukometaši Sloge odigraće večeras (19) i u subotu (18.30) dvije utakmice drugog kola EHF Evropa kupa protiv italijanskog Konversana u istoimenom mjestu nadomak Barija.

Bez obzira što su u obameča gosti, nadaju se da mogu napraviti još jedan korak na evropskoj sceni i obezbijediti nastup u trećoj rundu ovog takmičenja.

– Imali smo priliku da pogledamo video materijale i analiziramo sve dobre i manje dobre strane Konversana. Dovoljno je reći da su oni osvojili sve trofeje na domaćoj sceni, prvenstvo, Kup i Superkup, pa da svima bude jasno da se radi o kvalitetnom i teškom rivalu. Međutim i mi imamo neke svoje prednosti i nadam se da ćemo ih iskoristiti. Uz to, ako svi budemo dali svoj maksimum, onda imamo realne šanse da zabilježimo dobre rezultate i plasiramo se u treće kolo – naglasio je jedan od najboljih igrača Sloge Vladan Đurđević.

Mladi stručnjak na klupi Dobojlija Dejan Vasilić, imao je u proteklom periodu dosta problema zbog povreda i bolesti igrača, ali sada konačno raspolaže sa svim adutima.

– Tačno je da imamo nekoliko rovitih igrača, ali i oni su sada u redovnom trenažnom procesu i siguran sam da će u oba meča pružiti maksimum. Uostalom, to se očekuje od svih igrača tako da nema razlike ko će istrčati na teren i ko će imati koliku minutažu, obaveza je da igrači daju sve od sebe jer je to jedini način da ostvarimo ono što želimo – istakao je Vasilić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: แฮนดิแคป
Back to top button