EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

“Dolazi Mesi? Mislio sam da se šale”

Fudbaleri Pari Sen Žermena u okviru desetog kola Lige 1 dočekuju tim Anžea.

Trener Maurisio Poćetino je uoči utakmice na “Parku prinčeva” podsjetio kako je saznao da će klub angažovati Lionela Mesija iz Barselone.

– Direktor Leonardo me je pozvao i rekao,'imamo mogućnost da dovdemo Mesija, da li bi to volio?’ Dobro je što me je pozvao. Pitao sam se, je li to bilo pitanje? Mislio sam da se šali! Naravno, rekao sam mu odmah, ‘da li bi ti i ja trebalo da odemo po njega? Da ja vozim kombi’? I tako je sve to počelo. Poslije toga, Leonardo me je svake večeri zvao da mi saopšti dokle smo stigli u pregovorima – otkrio je Poćetino.

Ni on sam nije očekivao takav rasplet prelaznog roka.

– Svi su mislili da će Mesi ostati u Barseloni. Mnogi klubovi su sanjali o tome da ga imaju u svojim redovima, posebno kada je bio slobodan da ode. Od momenta kada je Pari Sen Žermen pokazao interesn, Leonardo je bio u akciji, a Leo je želio da dođe kod nas. Sve se dogodilo veoma brzo. Moramo da pohvalimo rad Leonarda, našeg predsjednika i svoh ljudi iz operative, za dva ili tri dana uspjeli smo da dovedemo najboljeg igrača na svijetu – poručio je Poćetino.

Poslije devet kola u prvenstvu Francuske, PSŽ je prvi sa osam pobjeda i samo jednim porazom.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: vigrx
  2. Povratni ping: 토렌트 다운
  3. Povratni ping: 주식커뮤니티
Back to top button