KOŠARKA

Loš skor Splita neće zavarati Igokeu “Pozivam publiku da nas podrži”

Košarkaši Igokee napokon su imali nekoliko dana da se odmore i spreme za novi duel u kojem dočekuju Split (18 časova).

Aleksandrovčani su nakon četiri kola na polovičnom učinku, dok je njihov rival bez pobjede. Igokea je odigrala četiri meča protiv Splita u kojima ima maksimalan učinak, a oba meča u Laktašima je dobila. Glavna opasnost biće prvi strijelac i najbolji asistent Roko Leni Ukić.

Ipak trener Dragan Bajić ne dozvoljava opuštanje.

– Rekao sam igračima da umor ne smije biti izgovor. Bili smo svjesni kada smo ulazili u sezonu da će te stvari da se dešavaju i da nam neće biti lako i tako sam im rekao da za utakmicu sa Splitom prvo moraju mentalno da budu spremni i nikako da pomisle da uđu u utakmicu da će biti lako. Kako smo u utakmicu ušli protiv Zvezde mislim da tako moramo ući i u utakmicu sa Splitom ako želimo da ostvarimo pobjedu. Siguran sam da četiri poraza Splita na početku lige nije mjerilo kvaliteta. Znali smo da su igrali i sa Zvezdom, Partizanom i Budućnosti, a i ovaj poraz poslije produžetaka od Studentskog centra, ne smije nas ni u jednom trenutku opustiti. Mi moramo da damo maksimum od sebe i da ispoštujemo sve što se dogovorimo u ovoj pripremi za utakmicu ako želimo da ostvarimo pobjedu. Pobjeda nam bi sigurno puno značila za nastavak takmičenja kako u Ligi šampiona tako i AdmiralBet ABA ligi i ja se nadam dobrom odgorovu mojih igrača. Pozivam publiku da nas podrži i na ovom meču kao što je to bilo i do sada – istakao je Bajić.

Aleksa Radanov takođe očekuje težak meč.

– Očekuje nas nimalo lagan meč protiv Splita. Sigurno će doći motivisano, obzirom da imaj skor od 0-4 i sugurno je da će dati sve od sebe da bi pobijedili. Oni su imali četiri teške utakmice koje su igrali na visokom nivou, samim tim očekujemo kvalitetan meč. Nadam se da ćemo uraditi sve što je u našoj moći da ostvarimo trijumf, obzirom da smo prošlo kolo izgubili od Budućnosti, koji je bio veoma težak za nas. Nadam se da ćemo sutra ostvariti novu pobjedu – istakao je Radanov.

(Srpskainfo)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: gun shop
Back to top button