TENIS

Da li je Danil vakcinisan: „Dopalo mi se šta je Novak rekao“

Ruski teniser Danil Medvedev podržao je stav Novaka Đokovića da igrače ne treba primoravati da otkriju da li su vakcinisani ili ne.

Iz Australije već nedjeljama stižu informacije da će samo oni koji su primili vakcinu moći da učestvuju na grend slemu u Melburnu.

Najbolji teniser svijeta je nedavno odbio da odgovori na pitanje da li je vakcinisan protiv korona virusa, istakavši da je to privatna stvar, a uz to je dodao da ne zna da li će braniti titulu na Australijan openu.

– Kompletno društvo je podijeljeno na one koji su vakcinisani i one koji nisu. To je pomalo zastrašujuće. Razočaran sam zbog toga i zbog načina na koji mediji prebacuju pritisak na sve nas – rekao je Danil.

– Dopada mi se šta je Novak rekao o ovome. Istakao je da je to privatna stvar i nije želio da otkrije da li je vakcinisan. Neću ni ja otkrivati šta je u mom medicinskom kartonu. Kada je o Australiji reč, svi će vidjeti ko je vakcinisan, a ko nije. Naravno, neki mogu reći i da su povrijeđeni, kako se ne bi pojavili. Sve što mogu da kažem je da ja želim da igram tamo – rekao je.

(Sport klub)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button