EVROPSKE LIGEFUDBAL

Džerard o preuzimanju Njukasla: Ne postavljajte glupa pitanja

Menadžer Rendžersa Stiven Džerard spominje se kao jedan od kandidata za klupu Njukasla. Ipak, sudeći po izjavi legendarnog kapitena Liverpula, novi vlasnici Svraka moraće da pronađu rješenje na drugom mjestu.

Svega desetak dana pošto su Arapi preuzeli Svrake, menadžer Stiv Brus je dobio otkaz. Od tad se spekuliše o njegovom nasljedniku. Ostrvski mediji prenose da se u najužem krugu nalaze Paulo Fonseka i Stiven Džerard.

Zbog toga je i pitanje u vezi sa tim postavljeno strategu Rendžersa, poslije pobjede nad Brendbijem u Ligi Evrope u četvrtak.

– Da li vam izgledam srećno? Da li vam izgledam sređeno? Onda nemojte da mi postavljate glupa pitanja – odgovorio je Stivi Dži i jasno stavio do znanja šta misli o potencijalnom preuzimanju Njukasla.

Ekipa sa Sent Džejms parka zauzima 19. mjesto u Premijer ligi sa tri boda iz osam utakmica. Zato će novi menadžer morati najprije da se postara za ostanak u elitnom rangu, pa tek onda da razmišlja o najvišim ambicijama koje vlasnici iz Saudijske Arabije imaju.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button