FUDBALTRANSFERI

Italijani pišu: Borba Liverpula i Sitija za Dušana Vlahovića

Liverpul i Mančester Siti najveći su kandidati za dovođenje Dušana Vlahovića, srpskog napadača iz redova Fjorentine, javlja list iz Firence La Nacione.

Vlahović se duže vrijeme dovodi u vezu sa najvećim evropskim klubovima. Interesovanje se dodatno pojačalo kad je postalo jasno da neće produžavati ugovor, koji mu ističe 2023, pa je naredno ljeto posljednja šansa za Violu da nešto zaradi na svom najboljem igraču.

U prvi plan za potpis 21-godišnjeg Beograđanina izbili su Liverpul i Siti. Redsi imaju namjeru da ojačaju napadačku liniju u budućnosti, imajući u vidu da je Roberto Firmino ušao u četvrtu deceniju života.

Građani u ovom momentu računaju samo na Gabrijela Žezusa kao klasičnog napadača. Po svaku cijenu žele pojačanje, pošto ljetos nisu uspjeli da obezbijede dolazak Harija Kejna iz Totenhema.

Biće zanimljivo vidjeti na koju ponudu će Fjorentina pristati. Navodno je proteklog ljeta odbijala i sume od 70 miliona evra za Vlahovića, koji je zablistao prošle sezone, a u ovoj na devet utakmica ima šest golova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button