EVROPSKE LIGEFUDBAL

Arteta: Zadovoljan sam, donosimo dobre odluke

Zadovoljan je bio Mikel Arteta poslije pobjede Arsenala protiv Aston Vile u duelu devetog kola Premijer lige. Ali, imao je i svoje brige koje objašnjava mladošću ekipe.

– Zadovoljan sam načinom na koji smo počeli meč, tempom i dominacijom. Vjerovali smo da možemo da dođemo do pobjede protiv veoma dobrog rivala. Željeli smo da zaboravimo ono što je bilo u ponedjeljak – rekao je poslije utakmice Mikel Arteta.

– Svi su izvukli pouku iz meča sa Kristal Palasom. Ova pobjeda je počela reakcijom na taj remi. Imamo najmlađi tim u ligi i to ne možemo da promijenimo. Zato moramo da nađemo razloge zbog kojih se neke stvari dešavaju i da ih riješimo – dodao je menadžer Arsenala.

– Ovo je način na koji treba da igramo, sa jakom željom, posvećenošću i jasnim idejama kako da napadamo. Sada smo već bliskiji kao tim, donosimo dobre odluke i imamo dobre igrače – rekao je Arteta i priznao da ga je nedostatak prilika tokom prvog poluvremena malo zabrinuo.

– To je posljedica mladosti. Moraju da budu konstantniji, ali to dolazi sa zrelošću i iskustvom, ali večeras su pokazali da umiju da budu zreli i bili su prilično impresivni, posebno Nuno Tavares, ovo mu je bio prvi start – zaključio je Arteta.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button