BIHFUDBAL

MOŽE LI KRUPA DA OTKLJUČA BRAVU Sloga osam mečeva bez primljenog gola

Derbi 11. kola Prve lige igra se u subotu od 14.30 časova u Krupi na Vrbasu, gdje će Krupa ugostiti Slogu.

Domaćin ima priliku da se pobjedom još više izdvoji na vrhu tabele, dok bi se Dobojlije u slučaju trijumfa bodovno izjednačile sa Krupom. Oba trenera, Vladimir Ilić (Krupa) i Zoran Ćurguz (Sloga) puni su hvale za rivala.

– I prije prvenstva se znalo da je cilj Dobojlija Premijer liga što su igrama i opravdali, a nama da je neko nudio ovoliko bodova poslije 10. kola sigurno bismo pristali. Svi su spremni za utakmicu osim Nikole Mitrovića, koji ima tri žuta kartona – naglasio je Ilić.

Dobojilije su poslije poraza od Sutjeske u drugom kolu (2:3) nanizali sedam pobjeda i remi, a u svim tim mečevima nisu primili pogodak! I to je podatak koliko će biti teško napadačima Krupe da pronađu put do mreže gola golmana Vanje Kneževića.

– Krupa zaslužuje sve pohvale za dosadašnje igre, ali vjerujem da ćemo u kanjonu Tijesno doći do bodova. Razlog za optimizam je naša odlična defanzivna linija, ali i činjenica da igramo sve bolje – rekao je Ćurguz.

Ostali parovi, subota 14:.30: Borac (KD) – Drina, Alfa Modriča – Željezničar ST, Budućnost – Podrinje, Slavija – Ljubić, Kozara – Sutjeska, Tekstilac – Omarska, Sloboda (NG) – Zvijezda 09.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: visit site
  2. Povratni ping: unicc alternative
Back to top button