FUDBALREGION

Stanojević: Pad forme? Imamo 36:3, kad je Partizan bio kandidat za titulu?

Trener Partizana Aleksandar Stanojević imao je zanimljivu najavu meča sa TSC-om u Superligi.

Dva dana od poraza protiv Genta (1:0) u Ligi konferencija Stanojević je podsjetio da nema govora da je razlog tome pad forme.

Objasnio je i da rezultati govore tome u prilog.

– Svi ovi igrači koji su igrali doneli su rezultat, koji je dobar. U dobrom smo momentu – rekao je Stanović, a onda “buknuo” na pitanje novinara da li su crno-beli poljuljani zbog Genta.

– Vidim da se pojavljuje pad forme. Imamo gol-razliku 36:3. Ne znam kada je poslednji put Partizan imao takvu ili ikad u istoriji. Nemamo problem nikakav. Primili smo jedan gol u grupi Lige konferencije, izgubili jednu utakmicu, mogla je da bude nerešeno, ali Gent nam nije dozvolio.

On je nabrojao utakmice sa Radnikom i Napretkom, sa prethodnih mečeva, kao reper da je Partizan stistički bio značajno bolji.

– Nemamo razlog da budemo poljuljani. Moram ovo da kažem. Može da se desi da nam TSC ne dozvoli da ne iskažemo vrline, da budemo loši, ali to ne znači da smo u padu formu. Kada je poslednji put Partizan bio u situaciji da je konkurent za titulu? I ne znam je Partizan primio samo tri gola?.

Priznao je da njegov tim nije bio na nivou i da je odigrao slabo protiv Genta.

– Svesni smo toga, ali nemamo nikakav problem. Nije normalno da pobeđujemo sve utakmice, teško je, možda nas pobedi TSC… Međutim, sve osim pobede u Topoli za nas je neuspeh. Idemo tamo sa punim samopouzdanjenm.

Potvrdio je da je za gostovanje TSC-u neizvijestan Lazar Marković, a da se oporavio Nemanja Jović.

Tema je bio i Rikardo Gomeš, da li dovoljno igra za ekipu?

– Izuzetno timski igrač, gine za ekipu, pod injekcijama igra, daje sve od sebe. Koliko vidim lično se najviše druži sa Nathom. Imate karakteristike igrača, u 16 metara vidi samo gol i kasno reaguje. Kada bi mogao da predribla igrača ili da odigra iz prve za asistenciju, ne bi bio ovde sa nama. Verovatno bi bio Haland ili neki drugi vrhunski napadač. Radimo na tome, ali nisam odavno video stanca koji je timski igrač.

Osvrnuo se i na isključenje koje je dobio protiv Genta, još jednom pričajući da nije protestvovao kod sudija zbog njegovih odluka na terenu, već što je sudija Bobi Meden, kako je rekao, neprimjerno pričao sa jednim fudbalerom Partizana.

– Crveni karton nije dobar za klub i ekipu, izvinjavam se. Čestitao sam sudijama, nisam imao zamerku, što je konstatovano. Sudija se neprimereno obratio našem igraču, stao sam i rekao da ne može tako da se obraća. Nisam psovao, žustar jesam bio. Nisam imao zamerku na suđenje, moja je greška što sam ušao u raspravu i što neću biti uz pravi način uz ekipu. Nije trebalo tako da reagujem. Moraju sudije da imaju poštovanje kao mi prema njima, ne može tako da se priča sa igralima – zaključio je.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button