EVROPSKE LIGEFUDBAL

Tuhel: Sad je i Maunt srećan, mnogo smo šansi stvorili

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel zadovoljan je partijom svog tima u pobjedi nad Noričom 7:0, ali dodaje da se ne treba opuštati.

– Dobra utakmica. Bili smo koncentrisani i uložili smo mnogo truda. Visoko smo pritiskali, osvojili mnogo lopti, igrali u visokom ritmu i stvorili mnogo šansi. Potrebno je i malo sreće da bi se dalo sedam golova, ali igrali smo vrlo dobro – rekao je Tuhel.

Čelsi u utorak čeka okršaj osmine finala Liga kupa sa Sautemptonom, a u sljedeću subotu gostuje Njukaslu u Premijer ligi.

– Ovo je samo jedna utakmica, već gledamo ka utorku. Igračima treba odati priznanje, ali kažem, samo jedan meč… Koncentrisali smo se na to da održimo isti intenzitet i da stvaramo prilike. U tome smo uspjeli i zato sam srećan, i na poluvremenu sam istakao da to želim.

Mejson Maunt postigao je het-trik, i to nakon što dosad nije dao nijedan gol u sezoni.

– Nezavisno od toga koliko je trener zadovoljan, ofanzivni igrači su potpuno srećni jedino kada daju golove. Predugo je čekao, dobro je da je sada dao golove. Danas je Mejson djelovao svježe na terenu – zaključio je Tuhel.

Maunt je konstatovao da je bio red i na njega.

– Ne samo za mene, nego i za celu ekipu, zbog rezultata i toga kako smo igrali. Mnogi od momaka su davali golove ove sezone, rekao sam prije nekoliko dana da je red na mene, i jeste bio. Ipak, moramo da razmišljamo samo o sljedećoj utakmici – kaže Maunt.

Čelsi je trenutno prvi na tabeli Premijer lige sa 22 boda, četiri više od Liverpula, koji u nedjelju od 17.30 gostuje Junajtedu u Mančesteru.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: penis envy mushrooms
Back to top button