MOTOSPORT

Kvartararo: Slavlje? Neću spavati do ponedjeljka naveče!

Fabio Kvartararo ispisao je istoriju u Mizanu, postavši prvi Francuz sa titulom u Moto GP klasi.

– Da budem iskren, još uvek nisam svjestan. Cijela moja porodica je došla ovdje, svi u mom timu su presrećni. Uradio sam nešto o čemu nisam mogao ni da sanjam kada sam imao 15 ili 16 godina i kada sam bio u veoma lošoj situaciji. Veoma sam srećan, nemam riječi kojima bih to mogao da opišem – rekao je Kvartararo.

Tokom vikenda nije želio da potencira borbu koji je vodio sa Frančeskom Banjajom. Sigurno je bilo teško kada je trka počela.

Nakon emotivnog slavlja, suza i plesa, u izjavi za “Sport Klub” iznio je prve utiske, rekao da od uzbuđenja sigurno neće spavati naredne noći.

– Veoma sam loše krenuo. Nije bilo lako krenuti sa pozicije sa koje sam krenuo. Pritisak na gumama je bio veliki, nisam mogao da vozim onako kako sam želio. Prednja guma mi je bila uništena. Trudio sam se da završim na podijumu, ali nisam uspio. Ali ne zanima me to, danas sam postao svjetski šampion. Završio četvrti ili posljednji, svejedno mi je. Samo treba da uživam – rekao je Kvartarao koji je Jamahi donio prvu titulu poslije šest godina i dodao:

– Ne znam kako ću proslaviti, ali znam samo da neću spavati. Bar ne do ponedjeljka uveče. Nemam nikakav plan, ali sigurno neće biti samo piće – rekao je novi šampion.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: penis envy mushrooms
Back to top button