FUDBALREGION

Zvezda poslije Ivanića “blindira” još jednog igrača

Dobre partije koje je pružio Strahinja Eraković ove sezone, “natjerale” su čelnike Crvene zvezde da produže ugovor Strahinji Erakoviću, a promocija se očekuje sljedeće sedmice – najvjerovatnije već sutra.

Eraković je ove sezone glavni bunus igrač Zvezde, pokrivao je i pozicije štopera i desnog i lijevog beka, a upravu kluba je vjerovatno “kupio” poslije dobrih partija u vječitom derbiju protiv Partizana i onog meča 2. kola Lige Evrope protiv Ludogoreca, kada je ponio i kapitensku traku.

– On je dete kluba i prvotimac Crvene zvezde. Traka je nagrada za njegovo ponašanje, igru i lojalnost. Neću više ni da pričam da je dete, jer ne vidim razliku između njega i starijih štopera. Svi oni su standardni, ne znam ko će u kom momentu zatrebati. Da on nije radio i da se nije ponašao kako treba, ne bi bio na ovom nivou – rekao je trener Dejan Stanković o Erakoviću poslije Razgrada.

Vrijedi pomenuti i to da je Zvezda prije nekoliko dana završila odličan posao kada je u pitanju Mirko Ivanić, jer je jedan od najboljih igrača kluba produžio ugovor do 2025. godine.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button