FUDBALREGION

Eraković produžio ugovor i otkrio želju koju sanja

Poslije Mirka Ivanića Crvena zvezda je “blindirala” i Strahinju Erakovića. Iako je mladi štoper imao ugovor do 2023. godine, Eraković je potpisao produžetak saradnje sa matičnim klubom na još dvije sezone, tako da će mu ugovor sada trajati do 2025. godine.

Na ovaj način Eraković je nagrađen za dobre igre u ovoj sezoni. Takođe, Crvena zvezda je sebi poboljšala poziciju u potencijalnim pregovorima sa zainteresovanim klubovima.

– Mnogo puta sam ponovio od kada sam došao u Crvenu zvezdu da je san svakog deteta iz Omladinske škole Crvene zvezde da potpiše ugovor, ja sam imao tu čast i da produžim saradnju, međutim neću stati ovde i nadam se da ćemo ostvariti velike uspehe ove sezone, ali i narednih. Zahvalan sam na poverenju, kapitenskoj traci, ali verujem da je ovo samo početak. Nadam se da ću imati ponovo priliku da budem kapiten i da što više puta startujem utakmice kao i da odigram veliki broj evropskih mečeva – rekao je Eraković.

Otkrio je koja je to neostvarena želja kada je u pitanju crveno-beli dres.

– Duplu krunu sam osvojio, jedina neostvarena želja mi je da zaigram u Ligi šampiona sa Crvenom zvezdom – naglasio je.

Eraković je za Crvenu zvezdu debitovao u avgustu 2020. godine na utakmici protiv Novog Pazara, a ove sezone je dobio najviše prostora da se istakne u matičnom klubu. Kao bonus igrač pokrivao je nekoliko pozicija u Stankovićevom timu. Nagrađen je i kapitenskom trakom u Razgradu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button