FUDBALREGION

Stanković: Nisam zabrinut, ali mala frustracija postoji

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je zbog pobjede svog tima nad Radničkim, ali je dodao da je očekivao bolju realizaciju pred golom rivala.

Crveno-beli su savladali Radnički sa 1:0. Jedini gol na meču postigao je El Fardu Ben u 54. minutu.

– Meč je izgledao tako da jednostavno moraš da daš golove kada stvoriš toliko šansi i toliko puta šutneš na gol, ali utakmica posle Evrope je najteža, jer se potrošimo i fizički i emotivno – rekao je Stanković.

– Rekao sam i na konferenciji pred meč da možda neće biti lepo, ali tri boda su tri boda. Moglo je bolje, barem ispred gola, jednostavno moramo da rešavamo te situacije. Utakmica ima drugačiji tok kada iz tri šanse postigneš dva pogotka, ali radićemo i nema posustajanja.

Istakao je trener srpskog šampiona da ne brine zbog propuštenih šansi, ali da mu je žao što njegov tim nije postigao više golova.

– Nisam zabrinut, ali postoji mala frustracija jer od toliko šansi nismo postigli mnogo golova. Žao mi je zbog momaka, potrošili su se da stvore šanse, kao i u oduzuimanju lopti i napadanju na postavljenu odbranu. Svi hoće da se nadigravaju, ali to je relativna stvar, jer imaš blok ispred sebe i to dobar. Treba te šanse da iskoristiš – dodao je Stanković.

Zvezda je druga na tabeli, sa pet bodova i utakmicom manje od vodećeg Partizana.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button