BIHREGIONRUKOMET

Gornji Vakuf/Uskoplje uz Crvenu zvezdu

Pobjeda rukometaša Crvene zvezde u derbiju prvenstva Srbije protiv Vojvodine još uvijek se prepričava. Uspjeh momaka Žikice Milosavljevića odjeknuo je i u BiH, tačnije u Gornjem Vakufu/Uskoplju. Naime, crveno-bijeli su u tom gradu učestvovali ljetos na pripremnom turniru i pobrali simpatije domaće publike.

Trener lokalne ekipe MRK Sloga Aleksandar Radosavljević ističe da mu je drago što su beogradski crveno-bijeli baš u Gornjem Vakufu/Uskoplju najavili velike mogućnosti ove sezone.

– Crvena zvezda je dovela puno igrača. Pričao sam o tome u Vakufu sa mojim prijateljem i trenerom crveno-bijelih Žikicom Milosavljevićem. On je na našem turniru imao ideju da malog Đurovića proba na srednjem beku, tada još nije došao Krsmančić. Tako da, jesmo sigurno uticali na temprianje forme Crvene zvezde. Kompletiranjem ekipe i dolaskom pogotovo Draška Nenadića oni su jako dobar tim. Mislim da će Zvezda u plej-ofu biti u tri, četiri ekipe sigurno i da će uz Vojvodinu i Partizan odlučivati o šampionu.

Inače Aleksandar Radosavljević je rođeni brat Mihajla Radosavljevića nekadašnjeg čuvara mreže Crvene zvezde, pa smo ga pitali gdje je sad popularni Miki.

– Brat je u Kataru sa Šarom (Danijel Šarić op.a). Dobro rade tamo, druže se. Mene zezaju kako je meni lako ovdje, ali dobro, nadam se da ćemo se uskoro vidjeti i družiti svi zajedno, uz osmjeh je naglasio Aleksandar Radosavljević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button