EVROPSKE LIGEFUDBAL

Espirito Santo je bivši, Konte, Konseisao i Fonseka u redu čekanja

Nuno Espirito Santo više nije menadžer Totenhema.

Samo dva mjeseca je Portugalac vodio “pijetlove” i potrošio strpljenje nadređenih. Kap koja je vlasnicima i upravi kluba prelila čašu bio je poraz od Mančester junajteda minulog vikenda.

Kako su prenijeli mediji u Engleskoj, otkaz Espiritu Santu prije vikenda nije bio tema u klubu iako je uveliko bio tema u medijima.

– Nuno Espirito Santo i njegov stručni štab koji čine Jan Katro, Rui Barbosa i Antonio Dijaz danas su oslobođeni svojih dužnosti. Znam koliko su Nuno i njegov tim željeli da ostvare uspjeh ovdje i veoma žalim zbog toga što smo morali da donesemo ovakvu odluku. Nuno je pravi džentlmen i ovdje će uvijek biti dobrodošao. Zahvalni smo njemu i njegovom timu na svemu i želimo im sva najbolje u budućnosti – poručili su iz Totenhema.

Iako iz kluba nema nikakvih komentara o tome ko bi mogao da nasledi Espirita Santa, mediji već uveliko na to mesto “dovode” Antonija Kontea, uredno se pozivajući na Fabricija Romana koji je podsjetio da je Konte bio želja Paratićija i prošlog ljeta kada dogovor nije postignut. U igri su navodno i SerđoKonseisao, te Paulo Fonseka.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button