EVROPSKE LIGEFUDBAL

Vlahović izabrao novi klub

Novim het-trikom u pobjedi Fjorentine nad Specijom (3:0), Dušan Vlahović je jedna od glavnih tema u Italiji. Tako se ponovo pokrenula priča u vezi sa izlaznim transferom iz Firence, što je realnost čak i na zimu.

Italijanski list “Tutosport”, blizak Juventusu, prenio je da Vlahovića čeka petogodišnji ugovor u tom gigantu i da traži platu od 12 miliona evra bruto po godini, odnosno osam kada se odbiju porezi. Kada se podvuče crta, to je čistih 40 miliona evra za pet sezona!

Takvi finansijski uslovi su mnogo veći nego što bivši đak Partizana dobija na “Artemio Frankiju”, tačnije od 40 miliona evra bruto. Vlahović je odbio najveći ugovor u istoriji Fjorentine jer insistira na prelasku u Juventus.

“Stara dama” će zato već u januaru pokušati da ga dovede i već radi na otvaranju prostora na platnom spisku, pošto će biti “žrtvovan” Aron Remzi, vjerovatno odlaskom u Njukasl.

Ostaje da se vidi kako će teći pregovori sa Fjorentinom, koja je ljetos odbijala ponude Totenhema i madridskog Atletika, ali je adut sigurno to što Vlahoviću ističu obaveze sa “ljubičastima” u junu 2023. godine.

Idealan trenutak za prodaju Vlahovića su predstojeća zima ili ljeto kako bi klub iz Firence profitirao.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: click the next website
Back to top button