ODBOJKA

Borko Ilić za SNM: U NBA ritmu smo, ali ćemo izdržati

Odbojkaši Borca nakon pobjede nad Radnikom u prošlom kolu Premijer lige BiH već sutra u podne putu za Ljubinje gdje protiv istoimene ekipe igraju novi prvenstveni duel. Meč se igra od 19.00 časova. Iako crveno-plave očekuje dug put i bukvalno iz autobusa izlaze na teren, kapiten Borko Ilić ističe da nema predaje.

– Čeka nas puna dvorana. Oni su prava domaćinska ekipa. Ljubinje ove sezone ima odličnu ekipu. Imaju dobrog korektora Kneževića, koji je igrao u inostranstvu, iskusan je i vuče ekipu. Ove godine im se vratio Rašo Janjić iz brčanske Mladosti. U ovih prvih par kola su pokazali da će sigurno biti u vrhu tabele. Dakle, još jedan derbi za nas u ovom zgusnutom rasporedu. Šalimo se između sebe često, svako kolo igramo derbije i kao da smo u NBA ritmu. Idemo dole kompletni, pokušaćemo da ih iznenadimo i da bodove donesemo u Banjaluku, optimista je Ilić.

Kada se vrate u Banjaluku izabranici Miše Marjanovića neće mnogo odmarati, jer već u petak, takođe od 19.00 časova igraju na svom terenu meč 6. kola Premijer lige protiv Srebrenika. U pitanju je novi premijerligaš.

– Oni se još navikavaju na elitu. U tom meču smo favoriti i nadam se da ćemo ga završiti efektno, da se nećemo puno potrošiti, kao na meču protiv Radnika u prošlom kolu. Moram se malo vratiti i na taj meč, teška, važna pobjeda, gdje je njih od početka sve išlo, ali mi smo pokazali karakter i dobili duel iako su oni u četvrtom setu vodili 21:15. Dakle kod nas nema predaje, ni kad je najteže, poručio je vođa Borčevih odbojkaša Borko Ilić za naš portal.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button