EVROPSKE LIGEFUDBAL

Rafa Benitez: Zaslužili smo par golova u drugom poluvremenu

Menadžer Evertona Rafa Benitez vjeruje da je njegov tim u meču sa Vulvsima zaslužio mnogo više od trećeg uzastopnog poraza u Premijer ligi.

Vukovi su pred svojim navijačima slavili sa 2:1 nakon što su već na poluvremenu vodili sa 2:0. Oslabljeni gosti uspjeli su u nastavku da smanje prednost rivala, ali ne i da prekinu seriju loših rezultata.

– Uvijek ste razočarani kad izgubite. Nismo bili dobro u prvom poluvremenu, pravili smo greške, ali je u nastavku bilo mnogo bolje. To je nešto što moramo da promijenimo i nadamo se da će biti bolje već u narednom meču. Prvih 45 minuta smo bukvalno bacili i to više ne smijemo da dozvolimo. Raduje kakater koji smo pokazali u nastavku. Mislim da smo tada zaslužili da postignemo par golova. Čak i u prvom poluvremenu kada smo igrali loše, bilo je prilika za gol. Vjerujem da će sve biti mnogo bolje kad počnu da nam se vraćaju povrijeđeni igrači. Polako će stvari početi da se mijenjaju u našu korist – kazao je Rafael Benitez.

Everton u narednom kolu igra protiv Totenhema.

– Neće biti lako. Oni će doći motivisani sa novim menadžerom. Ali prilično sam uvjeren da ćemo u narednim utakmicama biti sve bolji – zaključio je menadžer Evertona.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button