EVROPSKE LIGEFUDBAL

Emeri razgovarao sa predsjednikom, odbiće Njukasl

Unai Emeri po svemu sudeći neće postati menadžer Njukasl Junajteda. Trener Viljareala je jutros imao razgovore sa predsjednikom kluba Fernandom Rođom.

Još je tokom utorka Fernando Rođ rekao da Unai Emeri ne ide nigde iz Viljareala, da ima ugovor sa klubom i da je srećan tu gdje jeste. Unai je ekipu Viljareala doveo do Lige šampiona osvojivši Ligu Evrope minule sezone, a u utorak je baš „žuta podmornica“ slavila u četvrtom kolu protiv Jang Bojsa.

– Bilo je interesovanja, ali ne i ponude. Koncentrisao sam se na današnju utakmicu i srećan sam u Viljarealu. Da ima ponude prvo bih pričao sa Fernandom Rođom. Imao bh poštovanja prema ekipi i klubu. Nije da zatvaram ili otvaram vrata – rekao je Emeri posle meča sa Jang Bojsima.

Emeriju se navodno ne dopada projekat Njukasl Junajteda, a takođe tamo ne vidi dovoljno iskusnih ljudi na ključnim pozicijama. Zato će on ostati u Viljarealu, a sa predsjednikom Rođom je pričao u srijedu ujutru. Baskijski trener je zadovoljan igrom tima i želi da učestvuje dalje u projektu Viljareala.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: GAMING WORLD
Back to top button