EUROKUPOVIFUDBALREGION

Poštujemo Beograđane, ali nemamo izbora, moramo pobijediti

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21.00 čas će u četvrtom kolu grupne faze Lige Evrope pred svojim navijačima dočekati vicešampiona Danske – Midtjiland. Biće to drugi duel ovih timova, koji su megdan dijelili prije nešto manje od dvije sedmice u Heringu (1:1).

Trener Vukova Bo Henriksen ističe da njegova ekipa mora da pobjedi, ukoliko želi da nastavi sa borbom u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju.

– Nema sumnje da moramo da pobjedimo. Pred nama je ključan meč u borbi za nastavak takmičenja. To znači da moramo da napadnemo, ali i da budemo pametni i inteligentni. Imamo osjećaj da smo zaslužili više iz prve utakmice poslije dobrog nastupa kod kuće, ali ovde dolazimo puni poštovanja za Crvenu zvezdu. Znamo da ima dobar tim, prvi u grupi, sa puno iskusnih igrača. Biće zanimljivo igrati pred tako fanatičnim navijačima kakvi su ovdje, rekao je Henriksen.

Njegovo mišljenje dijeli i kapiten danskog tima Erik Svjatčenko.

– Radujemo se što ćemo igrati u takvoj atmosferi. Uvijek je zabavnije igrati pred 25.000 ljudi nego pred praznim tribinama. Lično, radujem se što ću iskusiti drugu kulturu, koja je fanatična i svakako pruža veliku podršku, istakao je Svjatčenko.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Continued
Back to top button