BIHRUKOMET

Mikić: Neočekivan početak sezone, ali bićemo još bolji!

Rukometaši Borca jesu eliminisani u Evropi od Bese, međutim u domaćem šampionatu ne znaju za neuspjeh. Dječiji vrtić Mirka Mikića gazi sve pred sobom na terenima širom Premijer lige BiH. Crveno-plavi u prvih sedam odigranih utakmica u šampionatu imaju maksimalan učinak – svih sedam pobjeda i prijatno su iznenadili rukometnu javnost.

– Može se reći da je sve ovo pomalo i neočekivano za početak sezone. Ja sam nešto slično priželjkivao, ali sigurno ne sedam od sedam. Ono što mene više od svega raduje je način na koji smo ovo sve odigrali, ako izuzmemo Besu i Leotar na strani i možda prvo poluvrijeme protiv Sloge iz Gornjeg Vakufa ovdje. Puno smo radili i imali jake protivnike u pripremnom periodu i to nam je očigledno prijalo i sada nam se vraća. Ponosan sam na momke. Šansu su dobili neki dječaci od 16, 17 godina i samo neka nastave tako, ponosno ističe Mirko Mikić.

U toku je pauza u prvenstvu zbog EHF nedelje. Prilika da se ekipa odmori, oporavi i spremi za predstojeće izazove.

– Odigrali smo u 19 dana šest utakmica, što je i za jače ekipe od nas jako puno. Mislim da je naš saveznik u ovom ritmu mečeva ta naša mladost. Dobro će nam doći ova pauza, imamo dosta povrijeđenih igrača. Prije svega da se odmorimo, prevashodno mentalno. Nakon pauze očekujem još poletniji, energičniji, rastrčaniji Borac, da opet igramo onako kako smo počeli sezonu, rekao je Mikić.

Poslije pauze Borčevi igrači nastavljaju sa prvenstvenim obavezama. Crveno-plavi prvo gostuju kod ekipe Vogošće, a nakon toga domaćini su aktuelnom šampionu, Izviđaču.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: reparatie macbook
  2. Povratni ping: h&k
Back to top button