EUROKUPOVIFUDBAL

„Skoro savršen meč“: Šta se Klopu, ipak, nije dopalo?

Menadžer Liverpula Jirgen Klop smatra da je njegov tim odigrao ‘skoro savršenu’ utakmicu protiv Atletiko Madrida, a dodao da mu se jedino nije dopalo što je morao da zamijeni Sadija Manea na poluvremenu.

Redsi su slavili na svom terenu sa 2:0 zahvaljujući golovima Žote i Manea. Španski tim je od 36. minuta imao igrača manje, pošto je direktan crveni karton dobio Felipe.

– Utakmica je bila skoro savršena, bilo je onako kako smo željeli. Postigli smo golove u pravim momentima – ocijenio je Klop.

– Jasno mi je da navijači žele više golova, i imali smo zaista nevjerovatne prilike… Nije mi se dopalo što je pokazan crveni karton, ne volimo da igramo protiv tima od 10 igrača. Ali krajnji rezultat je bio dobar.

Otkrio je njemački stručnjak da mu se nije dopalo i što je na poluvremenu morao da zamijeni Manea, koji je dobio žuti kraton već u 15. minutu meča.

– Mislim da je to bila dobra odluka. Ali ne volim što sam morao da je donesem. Nisam brinuo o tome da on neće moći da kontroliše emocije, bio je miran. Plašilo me je šta će se dogoditi ako u skoku neki od igrača Atletika padne. Vidjeli ste šta su oni radili, valjali su se po terenu, pokušavali su da izjednače broj igrača.

Redsi su već obezbijedili prolaz u nokaut fazu takmičenja, a do kraja grupne faze očekuju ih još dvije utakmice.

– Pobede u Ligi šampiona donose mnogo novca. To je važno za klub. Naravno, prvi cilj je bio da prođemo grupu. Ostale su nam još dvije utakmice. Mi smo Liverpul, borićemo se do kraja – zaključio je Klop.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: bio ethanol burner
Back to top button