BOKS

ZA SVAKU POHVALU Besplatan odlazak na završnicu SP u boksu iz Srpske

Ministarstvo porodice, omladine i sporta organizuje besplatan prevoz sportista i sportskih radnika na finalne mečeve Svjetskog prvenstva u boksu, koje se održava u Beogradu.

Nema sumnje da je ovo odličan gest koji će iskoristiti prije svih bokseri i bokserski radnici iz Srpske, kao i ostali poklonici plemenite vještine.
Polazak je planiran u subotu 6. novembra 2021.godine u 11:00 časova sa parkinga Administrativnog centra Vlade Republike Srpske.

– Pozivamo sve zainteresovane sportiste i sportske radnike, koji žele da prisustvuju ovom sportskom događaju da se do petka 5. novembra jave na broj telefona 051 338 308 ili na mejl adresu: n.radjevic@mpos.vladars.net u periodu od 8:00 do 16:00 časova – stoji u saopštenju ministarstva.

Odlazak sportista iz Republike Srpske na Svjetsko prvenstvo u boksu, osim Ministarstva porodice, omladine i sporta podržao je ambasador BiH u Sjevernoj Makedoniji Dragan Jaćimović.

Svjetsko prvenstvo u olimpijskom boksu organizuje Bokserski savez Srbije, a osim najboljih svjetskih boksera posljednjeg dana u prestonicu Srnije najavljen je dolazak velikih zvijezda magičnog četvorougla.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Buy Viagra for hot sex
  2. Povratni ping: apps that pay money
Back to top button