EUROKUPOVIFUDBAL

Debitant Konte: Bila je ovo luda utakmica, nekad je to dobro

Antonio Konte je debitovao na klupi Totenhema u dramatičnoj pobjedi nad holandskim Vitrseom 3:2 u meču četvrtog kola Grupe G Lige konferencije.

Svi golovi postignuti su u prvom poluvremenu. Totenhem je u 28. minutu vodio sa 3:0, ali su gosti iz Arnema sa dva brza gola učini utakmicu neizvesnom do kraja.

U drugom poluvremenu viđena su čak tri crvena kartona. Prvo je isključen jedan igrač Totenhema, a onda dvojica iz Vitesea.

– Bila je to luda utakmica. Obično ne volim kad se takve stvari dešavaju – luda utakmica znači da se sve može dogoditi. Ali u isto vrijeme mislim da je trebalo da pobijedimo i pobijedili smo. Istina, vodili smo sa 3:0, a zatim primili dva gola koja smo mogli da izbjegnemo. Poslije crvenog kartona smo bili u nevolji, ali sad je najvažnije da smo pobijedili. Nekad je dobro pobijediti uz muke, kao što je sad bio slučaj – kazao je Antonio Konte.

Totenhem već u nedjelju gostuje Evertonu.

– Potrebno nam je vrijeme za rad kako bismo podigli samopouzdanje igrača. Međutim, meč sa Evertonom dolazi za samo dva dana. Samo dva dana za pripremu meča. Praktično samo jedan dan. Subota. Jer sutra je nemoguće raditi sa igračima koji su igrali večeras. Potrošili su dosta energije i sutra moraju da se odmore. Znači, radićemo samo sa igračima koji nisu igrali. Ali dobro, znamo šta nas čeka. Poslije Evertona dolazi reprezentativna pauza. Očekuje nas dosta posla, ali ne plašim se, znam da samo kroz rad možete doći do važnih ciljeva – zaključio je Konte.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: buy rifles online
Back to top button