BIHFUDBAL

I bez Stojana Vranješa Borac u Mostar ide po pozitivan rezultat

Derbi 15. kola kola m:tel Premijer lige BiH igra se sutra u Mostaru gdje aktuelni šampion BiH Borac gostuje lideru na tabeli, ekipi Zrinjskog iz Mostara. Trener Nemanja Miljanović u tom susretu neće računati na kapitena Stojana Vranješa, koji ima dobru ponudu da napusti klub. Ipak, naš tim u Mostar ne putuje bez bilo kakvih ambicija, iako je u prvom meču tim iz Mostara bio ubedljiv u Banjaluci, slavivši 5:1. Inače, Borac je u seriji od 14 mečeva bez poraza, ali je tradicija na strani Zrinjskog jer Banjalučani nikad nisu slavili na gostovanju.

– U dogovoru sa Stojanom i sa mojim stručnim štabom, odluka je da kapiten ne putuje u Mostar. Čeka nas najteža utakmica, protiv ekipe koja je primila najmanje golova i u sjajnoj je formi. Imaju odličan tim, kvalitetne pojedince koje predvodi Nemanja Bilbija koji je najbolji igrač lige i najbolji strijelac. Znamo njihove vrline, ali ćemo nastojati da iskoristimo i neke mane. Moramo da imamo dobar pristup i da ozbiljno pristupimo meču te smanjimo greške, rekao je trener Borca Nemanja Miljanović.

Pored Stojana Vranješa, šef stručnog štaba Borca neće moći računati ni na Bojana Pavlovića i Aleksandra Subića koji su tek preležali koronu.

– Očekuje nas najteža utakmica dosad, protiv sjajnog rivala koji je u formi što pokazuje njihov položaj na tabeli. Imaju sjajan tim u kojem se izdvaja nekoliko pojedinaca, a razlika između prvog i trećeg mjesta je takva da nas bi bod ne bi previše zadovoljio. Idemo da se nadigravamo i probamo da se vratimo sa bodovima. Sigurno da želimo da pokažemo da je prvi meč bio samo loš dan i da smo napravili puno grešaka, istakao je napadač Jovo Lukić.

Utakmica Zrinjski – Borac igra se sutra na stadionu Pod Bijelim brijegom. Početak je u 19.00 časova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button