EVROPSKE LIGEFUDBAL

Živković i PAOK u ljubavi do 2024. godine

Srpski fudbaler Andrija Živković potpisao je novi ugovor sa solunskim klubom i ostaje do 2024. godine. Poručio je da se igrajući za PAOK osjeća kao kod kuće.

Dan poslije poraza od Kopenhagena u kom je dao gol za PAOK Andrija Živković je produžio ugovor sa klubom. Ovaj fudbaler se u Solunu osjeća odlično, a od kada je došao u septembru 2020. godine postigao je 18 golova na 62 utakmice. U aktuelnoj sezoni je dao dva pogotka u Ligi konferencije, dok je u grčkoj Superligi takođe bio strijelac dva puta.

– Nevjerovatni navijači, divan grad Solun. Ovdje sam kod kuće… Zato sam odlučio da produžim ugovor i ostanem bar do 2024. godine. Moj sljedeći cilj je da osvajam još titula sa FK PAOK – napisao je na Instagramu Andrija Živković.

Na zvaničnom sajtu klub stoji da se Živković veoma brzo privikao na Solun i PAOK i da se odmah nametnuo kao jedan od najboljih napadača u grčkom šampionatu. U prvoj sezoni Andrija je dao 14 golova na 48 utakmica, a učestvovao je i u osvajanju Kupa Grčke. Takođe se svojim igrama nametnuo i selektoru Draganu Stojkoviću koji ga je vratio u nacionalni tim Srbije.

Inače ugovor Živkovića sa solunskim crno-bijelima je trajao do ljeta 2022. godine, pa je PAOK morao da reaguje prije nove godine kako Andrija ne bi mogao da napusti klub bez obeštećenja.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button