EVROPSKE LIGEFUDBAL

OVACIJE ZA ĆAVIJA Otkrio šta mu je rekao Mesi

Novi trener Barselone Ćavi Ernandez dočekan je ovacijama na “Nou Kampu”, a pjesma i ovacije iz 25.000 grla pokazala je šta se od njega očekuje.

Tokom predstavljanja Ćavi je otkrio da mu je Lionel Mesi poslao poruku.

– Leo mi je poželio sreću. On je nevjerovatan, ali više nije ovdje. Nisu tu ni Eto ni Ronaldinjo. Ne mogu da mislim o njemu, ni o njima, kada oni više nisu u ovom klubu. Moramo da gledamo u budućnost – rekao je Ćavi.

Prethodno je dvije godine vodio Al Sad, sa kojim je bio veoma uspješan, a tamo je igrao četiri godine i završio igračku karijeru.

– Važno mi je što znam sve u svlačionici, Buskets, Alba, Ter Štegen i Pike su igrali sa mnom. Biće teško, ali volim izazove. Znam da će biti teško, ali spreman sam. Cilj je da uživam i da se dobro zabavim. Hvala navijačima na podršci – rekao je Ćavi i dodao:

– Veoma sam se brzo vratio ovdje, život mi se za tri dana promijenio. Predsjednik me je zvao i rekao mi da sam ja “izabrani”. Riješili smo sve oko mog dolaska, očekivanja su velika i rezultati će se tražiti odmah. Cilj je da vratimo Barselonu na pravi put, da pobjeđujemo i da uživamo. Nadam se da ću donijeti trofeje – rekao je Ćavi.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button