BIHFUDBAL

Sloga arhivirana, na redu je Sutjeska

Broj 13 nije bio baksuzan za Slobodu. Tim Duška Vraneševića u derbiju kola odbranio je domaći teren i sa dva komada u mreži ispratio Slogu u Doboj. Novljani su imali jasnu ideju, prvo poluvrijeme je proteklo u blagoj inicijativi domaćima, da bi u drugom poluvremenu Sloga bila izložena totalnoj ofanzivi, za koju lider na tabeli nije imao rješenje.

– Jako teška utakmica, ali smo se dobro pripremili za Slogu. Zasluženo smo osvojili tri boda i smatram da smo mogli i većim rezultatom da pobijedimo, ali i ovo je zaista dobar rezultat nakon teške utakmice u Omarskoj. Ako je ekipa Sloge do sada važila za najbolju ekipu u ligi, mi smo sada pokazali da smo najbolji, ističe desni bek Novljana Milan Lalić.

Slično razmišlja i neumorni vezista Slobode Mile Kovačević.

– Veoma teška utakmica, po teškom terenu, ali smo ispoštovali dogovor iz svlačionice i došli do važna i velika tri boda, rekao je Kovačević i dodao:

– Slijedi nam gostovanje u Foči gdje neće biti lako, ali nadamo se novim bodovima i pobjedi, optimista je Mile Kovačević.

Sloboda je četvrta na tabeli i ima 29 bodova, samo dva manje od vodećeg tandema Krupe i Sloge. Trećeplasirana Sutjeska ima 30 bodova. Dakle, pred Novljanima je još jedan derbi.

Utakmica 14. kola Sutjeska – Sloboda igra se predstojećeg vikenda u Foči.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: NKSFB
Back to top button