NEKATEGORISANO

Navijači Crvene zvezde ovo morate probati – Zvezda na novom Menadžeru!

Jedna od sportskih video igara koja se najviše igra u svijetu je “Fudbal menadžer” (Football Manager), a danas izlazi njegova verzija za 2022. godinu.

Jutjuber Nik FM odlučio se da pored Čelsija, PSŽ-a, Intera, Lidsa, Totenhema, Aston Vile, Mančester junajteda predstavi i Crvenu zvezdu, koja je čini se mogla da bude za nijansu bolje urađena.

Ocjena fudbalera Partizana još uvek nema, ali biće kroz koji dan.

Najbolje napravljeni igrač crveno-bijelih na igrici, je Aleksandar Katai. Momku iz Srbobrana su “FM skauti” dali sjajne ocjene, pa su mu je tako dribling 16, tehnika 16, brzina 14, kao i završnica. Dobar je pas urađen Kataiju, ali i šut sa daljine kao i slobodni udarci.

Po jačini odmah iza Aleksandra Kataija je Seku Sanogo kome su date sjajne fizičke predispozicije. Zelene mu se duel igra, snaga i balas. Takođe jak je kao timski igrač i stavljen je da je veoma vrijedan radnik. Agresija i hrabrost su mu 16. Nisu mu loše ni defanzivne ocene, uklizavanje 15, markiranje 14, a poziciranje 14. Fali mu anticipacija, koja je svega 12.

Dobre ocjene dobio je Glor Kanga kog je Nik FM nazvao vrućom glavom. Tako je i urađen na igrici sa sjajnim pasom, tehnikom, vizijom i lucidnosti. Takođe, opasan mu je šut sa distance, ali agresivnost i odlučnost. Međutim, Kangi su date loše ocjene vezane za psihologiju.

Svakako se ljubiteljima “Fudbal Menadžera” i navijačima Crvene zvezde neće svidjeti kako su skauti ocijenili Aleksandra Dragovića i Mirka Ivanića.

Srbin sa austrijskim papirima dobio je solidne ocjene, ali se čini da je to moglo i bolje. Uklizvanje mu je 14, markiranje 14, ali su mu dali lošu ocjenu kada je riječ o igri glavom svega 12 od 20. Skočnost mu je svega 13, ali ima dobro pozicioniranje i anticipaciju. Kocentracija bi mogla da mu bude veća.

Kada je riječ o Mirku Ivaniću, momak iz Bačkog Jarka je baš loše urađen. Pas mu je svega 13, baš kao i kreativnost, a složićete se da je tehnika kod bivšeg reprezentativca Crne Gore veća od 14.

U velikom padu je El Fardu Ben, ali srazmjerno godinama koje ima.

Zvezdaši koji vole da igraju “Fudbal menadžer” ne moraju da brinu kada je riječ o golu, jer je Milan Borjan dobro urađen, baš kao i Filipo Falko koji ne pokazuje tako dobre ocjene u stvarnosti.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Fysio Dinxperlo
Back to top button