BIHFUDBAL

Borac želi u četvrtfinale Kupa Republike Srpske

Fudbaleri Borca sutra u Modriči igraju meč osmine finala Kupa Republike Srpske. Trener crveno-plavih Nemanja Miljanović uprkos kadrovskim problemima očekuje plasman u narednu rundu Kupa Srpske.

-O protivniku ne znamo puno, znamo da igra u Prvoj Ligi Republike Srpske i da je bivši šampion BiH. Oni će imati motiv da igraju protiv aktuelnog šampiona. Očekujemo prolaz u naredno kolo, to nam je cilj i imperative u ovom trenutku, rekao je Miljanović.

Za sutrašnji duel što se Borca tiče, ne konkurišu Đorđe Milojević, Marko Kujundžić, Amar Begić, Nikola Ćetković i Enver Kulašin zbog obaveza u mladoj reprezentaciji BiH, te Aleksandar Subić koji se nakon korona virusa tek priključio treninzima i Marko Jovanović, zbog broja stranaca u timu.

Nemanja Miljanović nije htio puno da komentariše odlazak dojučerašnjeg kapitena Stojana Vranješa.

-Ne bih mnogo pričao o tome, to je nešto što je iza nas. Klub je sa Stojanom napravio sporazumni prekid ugovora i poželio bih mu sve najbolje u nastavku karijere, istakao je Miljanović.

Utakmica osmine finala Kupa Republike Srpske između Modriče i Borca igra se sutra na stadionu Dr Milan Jelić u Modriči. Početak je u 13.30 časova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button