EVROPSKE LIGEFUDBAL

Pogba odigrao posljednji meč u dresu Junajteda?

U Engleskoj vjeruju da Pol Pogba više neće igrati za Mančester Junajted, kako je javljaju ostrvski mediji.

Svakim danom je sve bliži odlasku sa Teatra snova, a povreda koju je zadobio u reprezentaciji Francuske držaće ga van terena najmanje dva mjeseca. To bi značilo da je svoju posljednju utakmicu u dresu Crvenih đavola već odigrao.

Medicinski tim Junajteda je procijenio da se vezista prije sredine januara neće vratiti na teren, a poslije toga bi bio prebačen u drugi tim.

Razlog za takvu odluku je višestruki. Klub je obustavio pregovore sa njegovim agentom Minom Rajolom oko potpisivanja novog ugovora, dok mu aktuelni ističe na kraju sezone.

U Mančesteru žele da prekinu saradnju sa kontroverznim agentom, ali i Pogbom, koji je često na meti kritika.

Legendarni bivši fudbaler Junajteda Pol Skols poslije utakmice sa Atalantom u Ligi šampiona kritikovao je reprezentativca Francuske.

– Koliko godina ima Pogba? 28? On je veoma iskusan igrač, ali je jedan od onih igrača koji će i sa 35 praviti gluposti. Uvijek će raditi glupe stvari, izvoditi finte i zabavljati ljude pokazujući koliko je vješt. Njegov najveći problem je koncentracija, često odluta tokom utakmice – rekao je Skols i dodao:

– Pogba je na svom nivou samo kada uz sebe ima sjajne igrače koji mogu da prikriju njegove nedostatke. Kada se sjetite Juventusa u kome je bio briljantan i iz kojeg smo ga zati i doveli, sjetite se i da je oko sebe imao Pirla, Kjelinija, Bonučija, Bufona. Imao je i agresivnog trenera. Njemu će takvo okruženje trebati i kada bude imao 35 godina.

Ostaje da sačekamo januar da vidimo kako će se stvari odvijati.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button