GRAND SLAMTENIS

Vudbridž: Mnogo toga u igri, da bi Novak propustio Australiju

Novak Đoković je nedavno izjavio da će stav o igranju na Australijan openu iznijeti onog trenutka kada dobije jasna pravila Australijske teniske federacije o učešću na prvom gren slem turniru u sezoni.

Država Viktorija u kojoj se nalazi grad Melburn za sada insistira da će vizu dobiti samo teniseri, koji su vakcinisani sa obje doze protiv koronavirusa. Svjetski reket broj jedan nije želio da govori o tome da li je vakcinisan i spekulacije o njegovom dolasku u Australiju i dalje traju.

U priču se uključio i Tod Vudbridž, nekada legandarni dubl igrač, koji vjeruje da će se Srbin pojavati u Melburnu i pokušati da osvoji desetu titulu na Australijan openu.

– Mnogo toga je u igri, da bi Đoković propustio turnir u Melburnu. Za mene bi bilo nezamislivo da ne dođe. Ubijeđen sam da će igrati – izjavio je Vudbridž.

Novak je trenutno po broju najvećih titula izjednačen sa Rodžerom Federerom  i Rafaelom Nadalom. Sva trojica su ih osvojili po 20.

– Jasno mi je da Novak ima neke svoje principe u koje vjeruje. Da nije tako ne bi u jednom trenutku odlučio da promijeni način ishrane. Vidi se kakve je rezultate ostvario – izjavio je Australijanac.

Za Vudbridža je veći problem šta će biti poslije Australije.

– Sve je stvar Novakovog izbora. Jasno je međutim da će sve više turnira zahtijevati vakcinaciju i da će u nekom trenutku morati, ako već nije, da se odluči na taj korak.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button