KARATE

Biti uspješan nagrada ili kazna? Karatisti otišli na SP a da ih niko iz Saveza nije ni ispratio!

Karatisti iz Republike Srpske koji su u sastavu reprezentacije BiH otputovali su na Svjetsko prvenstvo u Dubai, bez da su ih nadležni iz Karate saveza Srpske ispratili.

Nisu im čak poželjeli ni sreću, a kamoli pomogli da odu. Trošak su, kao i svaki put do sada podnijeli klubovi i roditelji karatista, pa se zaista postavlja pitanje da li je biti uspješan u sportu kome ste posvetili život nagrada ili kazna.

Kao što je poznato, karatisti do 21 godine nedavno su na Evropsko prvenstvo u finski Tampere putovali autobusom (?!), sada su otišli avionom, ali prema navodima trenera, KS RS nije učestvovao u finansiranju puta.

– Skromno ispraćeni od strane trenera, od vodećih ljudi Saveza RS ni traga ni glasa. Kao što nisu pomogli u njihovom odlasku, tako se nisu udostojili ni da ih pozdrave – napisao je na Fejsbuk stranici Boris Popović, trener Karate kluba Energija koja će imati čak tri predstavnika. Put Ujedinjenih Arapskih Emirata krenuli su Paola Kostić, Dejan Janjić i Pavle Dujaković, a osim njih nastupiće članica Slavije Marina Kurteš, te Isidora Borovčanin iz sokolačkog Glasinca.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: relaxing piano
Back to top button