FUDBAL

Filipović: Ovaj tim Srbije ima kapaciteta da ostvari dobar rezultat

Zoran Filipović, bivši fudbaler i trener Crvene zvezde, smatra da Srbiju očekuje paklen posao u meču sa Portugalom.

Filipović je u uključenju za Jutarnji program Prva TV dao svoje viđenje meča koji će odlučiti o tome ko će se plasirati direktno na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Stručnjak koji je trenersku karijeru počeo osamdesetih godina prošlog vijeka upravo u Portugalu, oprezan je, ali vjeruje da “orlovi” mogu do dobrog rezultata.

– Portugal je zemlja koja mnogo voli fudbal. Samo o tome pričaju, stadion će biti pun, sve karte su odavno rasprodate, biće pravi fudbalski ambijent – kaže Filipović, koji dobro zna kako je igrati na stadionu Benfike.

Selektor Dragan Stojković je najavio igru na pobjedu, da neće biti kalkulacija, baš kao i njegov kolega sa klupe Portugala, Fernando Santoš.

Filipović je umjereni optimista, svjestan je snage domaćina.

– U fudbalu je sve moguće. Rekord sa Portugalcima možda nije na našoj strani, ali oni su tu da se ruše. Imamo večeras šansu protiv ekipe koja poseduje izuzetan individualni kvalitet. Svakako, biće to interesantna utakmica, ambijent idealan. Biće teško u svakom slučaju. Vidim da kod nas postoji optimizam. Ne treba preterivati, ali u svakom slučaju ovaj tim Srbije ima kapaciteta da napravi dobar rezultat – zaključio je Filipović.

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: buy rifles online
  2. Povratni ping: 토렌트
  3. Povratni ping: turner's outdoorsman
Back to top button