EVROPSKE LIGEFUDBAL

SJAJNO: 40 navijača prešlo 1200 km da čestitaju rođendan bivšem igraču svog kluba

To valjda može samo fudbal! Sjajna priča stiže nam iz Kragujevca. Naime, nekadašnji napadač OFK Beograda i reprezentacije Crne Gore, Vladimir Božović, omiljen je među navijačima Rapida iz Bukurešta. Toliko, da je njih 40 prešlo 1200 kilometra kako bi došli u Kragujevac i čestitali 40. rođendan bivšem igraču svog kluba (inače Božović je rođen 13. novembra).

– Ovo je nevjerovatno šta su navijači Rapida uradili za mene. Došli su u moju državu, u moj grad i moju kuću. Želim da im se zahvalim od srca i u ime svoje porodice, zauvijek će biti u mom srcu, poručio je Božović za Rapidovu televiziju i najavio da će doći u Bukurešt na otvaranje novog stadiona, koje je planirano uskoro.

Vladimir Božović je već godinama u kragujevačkom trećeligašu Sušici, što kao igrač, što kao trener, pa i predsjednik kluba.

Upravo u tom klubu je i ponikao, ali je u seniorski fudbal ušao kao član Zastave. Potom je šest godina nosio dres OFK Beograda, s kojim je 2006. igrao finale Kupa tadašnje Srbije i Crne Gore.

U Rapid je stigao 2007. i zadržao se pet godina, a iz Bukurešta je otišao u rusku Mordoviju. Tamo je proveo dvije i po godine, pa se vratio u svoju Sušicu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button