FUDBAL

SRBIJA SLAVI Piksi: Nemamo limite, imamo potencijal za velike stvari

Selektor Srbije Dragan Stojković blistao je od sreće nakon trijumfa u Lisabonu i plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Katar.

– Igrali sdmo sa dubokim uverenjem da možemo da dobijemo i bez obzira što su oni jedna od najboljih reprezentacija sveta. Znali smo da će ovaj meč biti finale i znali smo da je pobeda jedini rezultat koji nas vodi na željeno mesto. Mentalna snaga, taktička disciplina, požrtvovanost, poštovanje svih principa koje smo tražili… Mislim da je sve bilo kako treba. Srbija ima pravo da slavi večeras – rekao je Stojković

Na pitanje zašto je ostavio Aleksandra Mitrovića na klupi odgovorio je:

– Moj posao je da osmislim i ubedim igrače. Mislim da smo sa te taktičke strane odradili sjajno, da je igračima do tančina objašnjeno šta treba da rade. Uvek sam govorio da niko od protivnika nema krila da leti. Mi smo verovali u ovo! Eto posle 37 godina pobedili smo veliki Portuigal i otišli na Svetsko prvenstvo. Nemamo limite, sve ćemo analizirati. Ovo što je do sada urađeno urađeno je perfektno. Ova utakmica je pokazala ko je bolji. Mislim da imamo potencijal za velike stvari – naglasio je selektor Srbije.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button