BIHFUDBAL

Vranešević: Kasno smo “upalili”, ali smo zato “gazili” do kraja

Derbi 14. kola Prve lige Republike Srpske između Sutjeske i Slobode opravdao je očekivanja. Slađi bod odlazi u Novi Grad, iako je tim iz Foče izbio na drugu poziciju prvoligaške tabele, obzirom da je Sloga u Doboju poražena od Zvijezde 09.

– Dosta dinamična i zanimljiva utakmica u kojoj je Sutjesci pripalo prvo, a nama drugo poluvrijeme. U prvom dijelu smo imali dosta grešaka u pasu i iz tih grešaka protivnik je napravio nekoliko opasnih situacija ispred našeg gola. Na samom početku drugog poluvremena primili smo gol iz penala i taj primljeni gol kao da nas je probudio, te smo od tog momenta zaigrali puno bolje, agresivnije i do kraja utakmice smo bili dosta bolji protivnik od domaćina, rekao je Duško Vranešević, trener Slobode.

Šef stručnog štaba Novljana uvijek ističe da njegova ekipa mora biti agresivna i pokazati karakter na terenu.

– Iz tog pritiska na kojem stalno insistiram, stvorili smo nekoliko dobrih prilika i na kraju postigli gol iz penala koji je dosuđen nakon igranja domaćeg igrača rukom u šesnaestercu. Bez obzira na dva crvena kartona, utakmica je bila fer i korektna i mislim da je neriješen ishod najrealniji u ovoj utakmici, zaključio je Vranešević.

Sloboda je i dalje četvrta na tabeli Prve lige Republike Srpske. Crveni su osvojili 30 bodova, četiri manje od lidera Krupe.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button