EVROPAKOŠARKA

Srpski košarkaš u teškom stanju poslije moždanog udara

Srpski košarkaš i član AEK, Stevan Jelovac, srušio se na treningu u nedjelju uveče i u bolnici je završio usljed moždanog udara.

Kako prenose grčki mediji, 32-godišnji krilni centar kolabirao je za vrijeme treninga i dalje se nalazi na intenzivnoj njezi, kako bi se njegovo stanje u potpunosti kontrolisalo i pratilo u bolnici “Metropolitan Dženeral” u Atini.

Navodi se i da je njegovo stanje trenutno stabilno, ali ozbiljno, poslije operacije koja je morala da bude izvršena, o čemu pišu i španski mediji.

Inače, Jelovac je 30. oktobra na utakmici AEK protiv Jonikosa zadobio povredu skočnog zgloba, a pozlilo mu je tokom indivdualnog rada u teretani.

Tim povodom oglasio se i atinski klub, potvrdivši da je srpski košarkaš hospitalizovan zbog ozbiljnog zdravstvenog problema, zahtijevajući razumijevanje i poštovanje uz poruku da su svi uz njega i želje da sve bude kako treba, te da prebrodi sve probleme.

Jelovac je u dosadašnjem toku karijere igrao za Vizuru, Megu, Crvenu zvezdu, Antaliju, Juvekazertu, Lijetuvos Ritas, Saragosu, Nižnji Novgorod, Brose Bamberg, Gazijantep i japanski San-En Neofiniks, a nosio je i dres reprezentacije Srbije.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button