BIHFUDBAL

Cilj su sve tri pobjede do kraja jesenjeg dijela prvenstva

Nakon reprezentativne pauze i utakmice Kupa Srpske za fudbalere Borca na red dolaze obaveze u šampionatu. U nedelju na Gradski stadion dolazi Rudar Prijedor u okviru 17. kola m:tel Premijer lige BiH.

– Ostale su nam još te tri utakmice do kraja prvog dijela prvenstva. Prva je ta protiv Rudara. Oni su u svojim redovima dosta toga mijenjali. Novi je i trener. Rudar zaslužuje poštovanje. Čeka nas teška utakmica. U posljednjih nekoliko utakmica odigrali su dobro. Igramo kući i želimo pobjedu, ne samo protiv Rudara, već i u preostale dvije utakmice protiv Radnika i Slobode. Tako bi ostali u igri za Evropu, jasan je Nemanja Miljanović.

Borčev šef struke za nedeljni duel može računati na sve raspoložive snage osim Nemanje Vukmanovića. Dobrim radom u prvi plan je iskočio David Čavić.

– Rudar Prijedor iza sebe ima dobre rezultate, možda i iznad očekivanja. Dobili su neke, da tako kažem jače ekipe od njih. Ipak, mi smo Borac, idemo na sve tri pobjede u preostalim mečevima do kraja jeseni, poručio je Čavić.

Utakmica Borac – Rudar Prijedor igra se u nedelju na Gradskom stadionu u Banjaluci Početak je u 15.00 časova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button